Zeilen in Friesland: voor een heerlijke vakantie op het water!

Voor het huren van een zeilboot om te zeilen in Friesland, kunt u terecht bij Adelante Jachtverhuur in Sneek. Ze verhuren luxe zeilboten tot en met acht personen!

Rust en natuur

Begin uw zeilvakantie in één van onze locaties in Warns of Sneek, in het zuidwesten van de provincie Friesland. Vanuit deze gezellige stadjes vaart u direct naar het Friese merengebied of het IJsselmeer. Hier kunt u heerlijke zeiltochten maken en genieten van de stilte op het water. De Waddenzee is via onze aanlegplaatsen ook heel makkelijk te bereiken. Hier kunt u tot rust komen in de mooie omgeving van de wadden. De Friese meren staan bekend om hun natuurschoon en de vele watervogels die het hele jaar door verblijven in de moerassen en plassen van dit merengebied.

Historische steden

Wilt u af en toe ook genieten van wat meer activiteit om u heen en leuke stadjes bezichtigen? Ook dan heeft Friesland meer dan genoeg te bieden, want naast de mooie natuur is er ook genoeg gezelligheid te vinden. Dankzij de vele kanalen die Friesland rijk is, kunt u door de Friese dorpjes varen en, wanneer u wilt, aanmeren in een van de vele havens. Stap aan wal bij een historisch stadje en geniet op een fijn terras in de stad. Of bezoek in augustus de bruisende Sneekweek in de watersportplaats Sneek en geniet van het zeil- en muziekfestival waar vele bezoekers op afkomen. Buiten de Sneekweek om is Sneek eveneens een goede uitvalsbasis voor iedereen die van watersport houdt.

Zeilen in Friesland met Adelante Jachtverhuur

Voor een ontspannen zeilvakantie verwelkomen wij u graag bij Adelante Jachtverhuur voor het huren van een luxe zeilboot. Maak een keuze uit één van onze sportieve zeilboten en reserveer online het jacht waar u uw vakantie op wilt doorbrengen. We zullen dan contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.

Adelante Jachtverhuur verhuurt zeilboten tot en met acht personen. Zo kunt u ook met een grotere groep prima vakantie vieren op één van onze zeilboten. De tarieven die wij hanteren zijn erg gunstig en de jachten zijn te huren voor een dag, weekend, week of meerdere weken. We hopen u snel te kunnen begroeten op een van onze luxe zeiljachten!

Bekijk alle tarieven Direct reserveren