Zeiljacht huren in Friesland: ideaal voor een betaalbare zeilvakantie!

Wilt u een zeiljacht huren in Friesland om te genieten van een vakantie op het water? Bij Adelante Jachtverhuur verhuren wij diverse luxe jachten voor een unieke beleving!

De voordelen van een zeilboot huren

Zeilen is een heerlijke actieve en toch ontspannen bezigheid. Met de wind door de haren over het glanzende water van het IJsselmeer zeilen en ’s avonds op uw eigen jacht een maaltijd nuttigen die u aan boord heeft klaargemaakt. Wie wil dat nu niet? Voor veel mensen is het kopen van een zeiljacht geen optie. Zeilboten zijn erg duur om aan te schaffen en naast de prijs van het jacht zelf komen er ook nog veel andere kosten bij zoals onderhoudskosten en stallingskosten. Ook gaat er veel tijd zitten in het onderhoud van het zeiljacht, die u misschien liever besteedt aan leukere dingen.

Bekijk alle tarieven Direct reserveren

Voor wie wel graag wil varen of wil onderzoeken of een eigen zeiljacht misschien toch een optie is, is het een goed idee om een zeiljacht te huren. Wilt u een zeiljacht huren in Friesland en wilt u zeker weten dat het jacht van uitstekende kwaliteit is? Adelante Jachtverhuur is al meer dan tien jaar een begrip in Friesland op het gebied van zeiljachtverhuur. Wij verhuren alleen zeer goed onderhouden zeilboten van de beste kwaliteit. Omdat wij in Sneek en Warns gevestigd zijn, vaart u vanuit onze locatie zo het IJsselmeer of het Friese merengebied op.

Een sportief zeiljacht huren in Friesland

Bij Adelante Jachtverhuur kunt u kiezen tussen verschillende sportieve typen zeilboten. Op de website hebben wij instructiefilmpjes geplaatst van de verschillende boten, zodat u een beter beeld krijgt van onze zeilboten. Zo kunt u goed bekijken welke boot het meest geschikt is voor u en uw gezelschap. De zeilboten zijn geschikt voor een klein groepje mensen, maar we hebben ook boten geschikt voor een gezelschap van acht personen. Alle boten zijn voorzien van een maindrop-systeem om het zeilen makkelijker te maken. De kajuiten van onze boten zijn ruim en hoog, waardoor het ook bij slecht weer heel comfortabel zeilen is. Boek eenvoudig online een zeilboot en wij verwelkomen u graag aan boord van het luxe jacht!

Bekijk alle tarieven Direct reserveren