Het Sneekermeer: rust, natuur, water en gezelligheid!

Voor de echte zeil- en natuurliefhebber mag een zeiltocht op het Sneekermeer niet ontbreken. Ontdek dit blinkende meer door een luxe kajuitzeilboot te huren en geniet van de prachtige omgeving!

Sneek: Zeilboot huren tijdens de Sneekweek

De levendige watersportstad Sneek ligt in het zuidwesten van Friesland en is bij het grote publiek bekend vanwege de Sneekweek. Sneekweek is het grootste muziek- en zeilfestival van Nederland en trekt jaarlijks vele bezoekers. Ook in de buurt van Sneek zijn veel gezellige plaatsen te vinden, waar men heerlijk kan wandelen, fietsen of doorheen kan varen. Strijk neer op een van de vele terrassen van de stadjes of meer aan in een haven en geniet van een drankje op uw eigen kajuitzeilboot. Een zeilboot huren tijdens de Sneekweek kan gewoon bij Adelante jachtverhuur.

Het Sneekermeer

Maar niet alleen voor drukte en vertier is het de moeite waard om richting Sneek af te reizen. Sneek grenst aan het Sneekermeer. Dit meer is vooral bekend om de watersportactiviteiten en de prachtige natuur. Met de weidse polders, water en moerassen is het gebied in alle seizoenen zeer populair bij weide- en watervogels. De natuurliefhebber kan hier dus het hele jaar door zijn hart ophalen! Vanaf het water is de omgeving van het Sneekermeer goed te ontdekken. Meer aan bij een van de vele plaatsen rondom het Sneekermeer en snuif cultuur en gezelligheid op.

Zeilen op het Sneekermeer met luxe kajuitzeilboot

Voor het echte zeilwerk kunt u zich terugtrekken naar de Friese Meren, het IJsselmeer of de Waddenzee. Met een goede kajuitzeilboot kan de ervaren wadvaarder de boot zelfs tussen de zeehonden op het wad droogleggen!

Bij Adelante Jachtverhuur heeft u keuze uit verschillende luxe en comfortabele zeilboten waarmee u het Sneekermeer en omgeving uitstekend kunt verkennen. De kajuitzeilboten die wij verhuren zijn geschikt voor gezelschappen tot zes of acht personen en voorzien van alle benodigdheden om een dag, week of meerdere weken op het water te verblijven.
Wij heten u van harte welkom bij onze locatie in Sneek of Warns!

Bekijk alle tarieven Direct reserveren