Wij zijn al ruim 15 jaar actief met het verhuren van zeiljachten in Friesland met vele tevreden klanten. De meeste hebben hier een recensie geschreven, maar we willen graag meer recensies op onze eigen website. Daarom zijn wij in Mei 2017 begonnen met deze recensie pagina waar u uw ervaring kunt delen over een zeilboot huren bij Adelante Jachtverhuur.

Bekijk alle tarieven Direct reserveren

Misschien twijfelt u nog om bij ons uw volgende zeiljacht te huren en leest u graag eerst de ervaringen en recensies van anderen over onze zeilboot verhuur in Friesland. Het kan ook zijn dat u nog met vragen zit, neem dan contact met ons op en maak gebruik van ons contact formulier.

zeiljacht huren friesland sneek ijsselmeer

Zeilboot huren Friesland: Ervaringen en recensies

Bavaria 45 Cruiser

In Augustus 2019 hebben wij een heerlijke week genoten op de Bavaria 45 Cruiser. Met 2 volwassenen en 5 kinderen en later nog 2 extra volwassen opstappers was dit het perfecte zeiljacht voor ons voor een rondje IJsselmeer plus Wadden. Het hydraulische zwemplatform was ideaal om te zwemmen of onze SUP te stappen en met de kinderen havens en ankerplekken te verkennen. De boot oogt zo goed als nieuw, schoon en goed onderhouden. Het rolgrootzeil was even wennen, maar met de juiste uitleg/ introductie goed te doen. Met complete inventaris inclusief zonnedek-matrasjes konden we onbezorgd genieten.

Midweek Clever 23

Im August haben wir vom Midweekangebot mit der Clever 23 Gebrauch gemacht. Wir waren mit der professionellen Dienstleistung, der Freundlichkeit des Vermieters und natürlich auch dem Boot selber sehr zufrieden und würden diese Bootsvermietung wärmstens weiter empfehlen!

Weekend Clever 23

Afgelopen weekend (01-06-2018 t/m 3-06-2018) de clever 23 gehuurd. Prima service en een fantastisch weekend gehad. De boot is compleet en netjes en prima mee te zeilen (ook voor beginners). Wel opletten dat het grootzeil bij het hijsen niet achter de lazy jacks blijft hangen. Mijn vriend die voor het eerst actief mee zeilde vond het een bijzondere ervaring en is nu erg enthousiast geworden over zeilen . Met vriendelijke groet, Wim Tomassen

Clever 23

Erg behulpzaam en makkelijk te bereiken. De clever 23 zeilde lekker en was in goede staat. Ook de inventaris aan boord was ook ruimschoots voorhanden. Verder moet ik een compliment geven aan Manon die ons heel goed geholpen hebben toen ik tijdens het zeilen door mijn rug ging en de zeilweek een dag eerder moest afbreken. Ik ga ze zeker weer bellen voor de volgende zeiltrip in Friesland.

Weekendje op de Clever 24,5

Een prettige verhuurder en de boot is in goede staat! Deze Clever 24,5 is opvallend ruim van binnen voor z'n lengte. Een prima keukentje en zelfs een natte cel is aanwezig! Het krat met servies ed. is compleet en handig. Daarnaast zeilt deze boot ook goed. Het is een handzaam schip met voldoende trimmogelijkheden en een betrouwbare motor. Volgende keer weer!

Onze zeilboot huren in Friesland was zo geregeld!

Wij wilden een zeilboot huren in Friesland voor de meivakantie en ik hoorde van collega's dat ik contact moest opnemen met Adelante jachtverhuur. En ik kan niet anders zeggen dat wij een prima ervaring hebben gehad. De Sportina was voldeed aan onze verwachtingen en was prima onderhouden. Jouke gaf ons ons nog een paar goede tips en was erg behulpzaam. Volgende keer hoef ik niet meer te zoeken naar een zeilboot verhuur bedrijf! Aanrader.

Laat hier uw recensie achter!

Bekijk alle tarieven Direct reserveren

Back to Top