Jachtverhuur in Friesland: Kies voor Adelante zeilbootverhuur

Op zoek naar jachtverhuur in Friesland om een zeilboot te huren voor uw zeilvakantie of dagje uit? Adelante Jachtverhuur verhuurt luxe zeilboten tot en met acht personen!

Jachtverhuur in Friesland: Luxe en kwaliteit

Friesland is de provincie bij uitstek om te genieten van een heerlijke zeilvakantie. Met alle meren, kanalen en vaarten die de provincie heeft, kan men alle kanten op en is er een ruime keuze aan vaarroutes. Het aanbod van jachtverhuur in Friesland is enorm, maar als u op zoek bent naar een betrouwbaar adres voor zeilbootverhuur dan bent u bij Adelante Jachtverhuur op de juiste plek beland! Met ruim tien jaar ervaring in het verhuren van zeiljachten, zijn wij een begrip in Friesland. Onze boten zijn sportief en ruim en wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Bekijk alle tarieven Direct reserveren

Afwisselend Friesland

Vanaf onze locaties in Warns en Sneek vaart u direct het IJsselmeer op, waar u heerlijk kunt uitwaaien. Ook het Friese merengebied, met zijn prachtige natuur, is erg dichtbij. Naast al het natuurschoon is er nog meer te beleven: musea, historische dorpjes en gezellige terrassen kenmerken de plaatsen waarlangs de Elfstedentocht gaat. Voor degene die van vissen houdt, is de provincie Friesland ook ideaal. U vaart zo het kanaal of Friese meer op en u kunt zelf een goede plek uitzoeken om te vissen, midden op het meer of in de Waddenzee.

Vanaf uw jacht kunt u ook leuke uitstapjes maken. Voor de actieve vakantieganger heeft deze provincie veel te bieden, niet alleen qua watersport, maar in Friesland kan men ook uitstekend wandelen en fietsen. De fietspaden zijn lekker rustig en het landschap wijds en verrassend; bossen, polders en meren wisselen elkaar af. Een fietstocht langs het IJsselmeer is ook echt een aanrader. In augustus is de Sneekweek een ware happening! Veel bezoekers komen af op het zeil- en muziekevenement dat in de stad Sneek wordt gehouden.

Reserveer online uw kajuitzeilboot

Wij bieden sportieve kajuitzeilboten aan waarop u een luxe zeilvakantie kunt beleven. Van alle gemakken voorzien en geschikt voor maar liefst acht personen: jachtverhuur in Friesland bij Adelante is luxe en erg voordelig! Op onze website kunt u eenvoudig en snel uw ideale zeiljacht reserveren. Onze prijzen zijn helder en duidelijk: reserveringskosten, verzekeringspremies, almanakken en waterkaarten zijn inbegrepen. Ook de reddingsvesten die wij beschikbaar stellen zitten bij de huurprijs in. Zo komt u bij ons achteraf niet voor verrassingen te staan.
Kom aan boord op één van onze luxe zeiljachten en beleef Friesland vanaf het water!

Bekijk alle tarieven Direct reserveren