Watersport in Friesland: genoeg opties voor een heerlijke zeilvakantie!

Bent u op zoek naar een luxe accommodatie voor een heerlijke watersportvakantie? Bij Adelante Jachtverhuur bieden wij ruime zeilboten aan tegen een vriendelijke prijs! Watersport in Friesland betekent: Huur uw volgende zeilboot bij ons in Sneek.

Watersport in Friesland

Wie houdt van watersport zal zich uitstekend vermaken in de waterrijke provincie Friesland. Met zijn vele meren, plassen, vaarten en kanalen is Friesland de plek bij uitstek voor watersportliefhebbers. Er zijn talloze bedrijven die watersportattributen te huur aanbieden, zoals boten, zeiljachten, surfboards en jetski’s. De vele meren die Friesland rijk is bieden genoeg mogelijkheden voor de visserssport. Voor wie houdt van lange stukken zeilen of varen, liggen de Waddenzee en het IJsselmeer dichtbij. De Friese meren kenmerken zich door de vele plassen en meren, maar ook wanneer men van het water afgaat is er genoeg te beleven.

Sneekweek: muziek en watersport

Bij Adelante Jachtverhuur kunt u voor een vriendelijke prijs uw eigen zeiljacht huren, ook tijdens de Sneekweek! Onze locaties liggen in Warns en Sneek. Vanuit deze plaatsen kunt u heel makkelijk het IJsselmeer of de Friese meren opvaren. Sneek is een populaire watersportplaats die ieder jaar in augustus één week geheel in het teken staat van zeilen en muziek: de Sneekweek. Tijdens Sneekweek trekt Sneek veel watersport- en muziekliefhebbers, maar ook de rest van het jaar is er genoeg te beleven in Sneek en omgeving. De Friese meren beschikken namelijk over een mooie natuur, waar het hele jaar door veel vogels te vinden zijn.

Sportieve zeiljachten tot en met acht personen

Wij verhuren sportieve zeiljachten voor groepen tot en met acht personen. De zeiljachten zijn voorzien van alle benodigdheden om een luxe zeilvakantie te beleven en daarom voorzien van een keuken, natte cel, toilet en slaaphutten. Zo hoeft u verder geen  accommodatie te huren voor uw zeilvakantie in Friesland.

De zeiljachten verhuren wij inclusief actuele waterkaarten en almanakken. Maar ook de reddingsvesten hebben wij in alle maten, van babymaat tot volwassene, zodat iedereen veilig aan boord van het zeiljacht kan.

Bekijk de luxe zeiljachten die wij verhuren en huur via deze website uw volgende zeilboot voor uw watersport in Friesland. Wij verwelkomen u graag op onze locatie in Warns of Sneek!

Bekijk alle tarieven Direct reserveren