Zeilboot Bavaria verhuur Friesland

Op zoek naar Bavaria Verhuur Friesland komt u uit bij Adelelante Jachtverhuur. Als specialist in zeiljacht verhuur kunnen wij u van harte de Bavaria 36 cruiser aanbevelen. Dit is een zeer comfortabel uitgevoerd zeiljacht met uitstekende zeileigenschappen. Tot 8 personen herbergt de Bavaria 36, dankzij de 3 twee-persoonshutten en 2 extra bedden in de kajuit.

Een zeilboot van het type Bavaria is een prima zeiljacht dat tegen gunstige tarieven gehuurd kan worden. Wij verhuren de Bavaria vanuit Warns, dat ligt in de provincie Friesland. Een prima locatie voor de start van een mooie watersportvakantie.

Bavaria verhuur bij Adelante Jachtverhuur

Adelante Jachtverhuur stuurt u het water op met een uitstekend onderhouden zeilboot. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van onze zeilboten of wenst u aanvullende informatie over een zeilboot van het type Bavaria verhuur bij Adelante Jachtverhuur?

Neem dan gerust contact met ons op op het telefoonnummer: 0515 – 439 139 of stuur een berichtje via het contact formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden.

Bekijk alle tarieven Direct reserveren