Kajuitzeilboot huren in Friesland: Adelante Jachtverhuur

Wilt u een comfortabele kajuitzeilboot huren voor uw zeilvakantie? Met drie verschillende typen zeilboten vindt u bij Adelante Jachtverhuur zeker de juiste boot voor uw zeilvakantie.

Locaties Sneek en Warns omringd door water

Wij verwelkomen u graag op onze locatie in Sneek of Warns. Als u een kajuitzeilboot bij ons huurt, vaart u zo één van de vele Friese wateren op. Met het IJsselmeer enerzijds en de Friese Meren aan de andere kant heeft u genoeg keuze om een heerlijke vaartocht te maken. We verhuren zeiljachten voor een dag of midweek, maar u kunt de boten ook voor meerdere weken boeken. Wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden aan boord aanwezig zijn, zodat u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie!

Het wad verkennen met de kajuitzeilboot

U hoeft zich niet enkel te beperken tot het IJsselmeer en de meren in Friesland. Onze boten zijn voorzien van een hefkiel, waardoor u de zeilboot zelfs op het wad kan droogleggen. Leun lekker achterover en ga op in de natuur om u heen; wie weet kunt u nog zeehonden van dichtbij bekijken! Om aan te meren op het wad is wel enige wadervaring nodig en dient het vooraf overlegd te worden. De kajuitzeiljachten variëren in grootte tot maximaal acht personen. Alle zeiljachten zijn voorzien van keuken, slaaphutten, natte cel en verdere attributen om uw vaarreis compleet te maken.

Sportieve en luxe kajuitzeilboot huren

U kunt verschillende zeilboten huren, namelijk de Sportina 680, de Sportina 730 en de Bavaria 36; alle zeer sportieve en luxe zeilboten.
Ze zijn voorzien van een elektrische krachtige motor, zodat u ook bij zwaardere omstandigheden altijd over extra kracht beschikt. De kajuitzeilboten zijn van uitstekende kwaliteit en te huren voor een betaalbare prijs.

Wilt u ook een kajuitzeilboot huren bij Adelante Jachtverhuur? Reserveren is via onze website zeer eenvoudig: vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om uw reservering te bevestigen!
Kijk ook eens hier en hier en lees hoe anderen over ons denken.

Bekijk alle tarieven Direct reserveren