Bootverhuur Friesland

Als u zoekt op bootverhuur Friesland komt u al snel uit bij Botenverhuur Adelante in Sneek, in de mooie provincie Friesland. Een perfecte locatie voor het begin van een mooie watersportvakantie. Vanuit Friesland kunt u uw zeiltocht beginnen en verder zeilen naar Overijssel, Groningen en/of Drenthe. Ook het IJsselmeer is snel te bereiken.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende zeilboten. Bootverhuur Friesland bij Adelante Jachtverhuur heeft inmiddels jarenlang ervaring met het verhuren van zeiljachten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, ook als u nog weinig zeilervaring heeft.
Zowel aan particulieren als bedrijven bieden wij zeilboten van een uitstekende kwaliteit voor gunstige huurprijzen.
Bedrijven kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld personeelsuitjes of arrangementen. Of wat dacht u van een vergadering aan boord van een zeiljacht?

Bekijk alle tarieven Direct reserveren

Op onze pagina zeilboot reserveren kunt u uw interesse tonen voor bootverhuur Friesland. Wij zijn gevestigd in Sneek en hebben zeilboten liggen in Sneek en Warns. Ideaal voor uw zeiltocht op de Friese meren.

Bootverhuur Friesland bij Adelante jachtverhuur

Adelante Jachtverhuur stuurt u het water op in een uitstekend onderhouden zeilboot. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van onze zeilboten of wenst u aanvullende informatie over een zeilboot van het type Bavaria verhuur bij Adelante Jachtverhuur?
Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij beantwoorden dan zo spoedig mogelijk al uw vragen die u heeft over onze zeilbootverhuur.

Botenverhuur Friesland: Recensies en ervaringen

U bent op zoek en wilt een zeilboot huren voor uw volgende zeilvakantie maar u wilt meer zekerheid. Kijk dan eens naar onze recensies en ervaringen. Wij doen dit nu inmiddels ruim 10 jaar en hebben al veel zeilers op weg geholpen met hun zeilvakantie in Friesland. Uitstekende zeilboten, goed onderhouden en vriendelijke mensen! Wat zoekt u nog meer als u op zoek bent naar “Bootverhuur Friesland” voor een geslaagde zeilvakantie of een weekend weg.

Bekijk alle tarieven Direct reserveren